2008. augusztus 19., kedd

Mosható pelenka

Aki ezen oldalamról még nem ismer, az kissé meglepődik majd. :) Mosható pelenka, meg még varrni is? Szuper jó, csak azt mondhatom. Ajánlom mindenkinek, aki most kezdi vagy vagy már elkezdte a babázást.
Mi is 9 hónaposan kezdtük és nem bántam meg. A varrás meg azóta a szenvedélyemmé vált az xszemezés mellett, bár jó lenne mást is varrni, de amíg nincs elég pelus a készleten csak írigykedek az én drága Timi barátnőm gyönyörű munkáin.


Szóval a nyaralás után még volt 1 szabad hetünk, mivel a férjem még nem dolgozott. Így azon a hétvégén sikerült megvarrnom 3 pelust Jucuu -tól kapott minták alapján. Nagyon jó kis pihe puha pelusok sikerültek. A fazon is nagyon csini. Egyetlen szívfájdalmam, hogy nincs interlockom és a cikcakk varrás, úgy tűnik nem erőssége a gépemnek :( Persze nekem jó, de azért esztétikailag van mit javítani rajta.


Itt az utolsó képen az eddigi összes varrott pelusom rajta van. Szóval ennyi még nem elég, no. Kiszabtam aPUL-os pelust is, remélem géphez jutok a hétvégén és akkor az is elkészül.

1 megjegyzés:

Pillle írta...

Drága Timi barátnőd megtaláltam a blogodat, és azóta ámul-bámul :)