2008. augusztus 14., csütörtök

Nyaralás



Mi is lehetne könnyebb egy első blog bejegyzéshez, mint a nyaralásunk, legalább van mit írni :)) Az idei július 26-augusztus 1. között volt. Nagyon vártuk már, a gyerekek különösen, Gerdusnak is ez volt az első igazi nyara, mert a tavalyi, amikor 6 hetes volt, nem igazán számítható annak. :)
Badacsonylábdihegyen voltunk egy kempingben, klassz volt, volt medence is, ami a gyerekek szempontjából igazán jó ötlet volt. Délelőttönként itt, délután pedig a Balaton enyhén hideg vízében frissítgettük magunkat. Gerda után nem győztünk menni, nem zavarta a hideg víz, annyira élvezte a pancsolást. Zalán is végre bemerészkedett, eddig mindig megijedt a víztől, most végre ráérzett az ízére és boldogan úszkált Zorkával együtt.
2 alkalommal bejutottunk Kapolcsra is, iszonyatos meleg volt, nagyon szenvedtünk, de mégérte! A hangulat idén is elvarázsolt. És ott végre sikerült felavatnom az általam varrt MT-t. (mei tai, ez egy tradicionális ázsiai hordozó eredetileg).
Gerda élvezte a háti hordozást, és én is. Zorka és Zalán meg a kismadaras fütyülőt, amit megvettünk nekik, utána egész úton hazafelé azt hallgathattuk.
Hát ennyi, viszlát Balaton, viszlát Művészetek Völgye jövőre is!

Nincsenek megjegyzések: