2011. december 1., csütörtök

Holden kendő

Végre elkészült a Holden kendőm. Annyit szenvedtem vele, hogy a végén már csak Kínlódás kendőjének hívtam :)
Többször félredobtam, aztán elővettem, állandóan belegubancolódtam a fonalba, ha nem lettek volna a HKK-s lányok, biz'isten abbahagyom, de Vera mindig kibogozta, így köthettem tovább.
Félúton beletört a Knitpro-s tűm, na itt volt az igazi törésvonal, mert olyan mérges lettem, hogy tényleg hosszabb időre sutba vágtam.
Miért menekült meg mégis? Mert nem volt üres damilom, és kellett egy hosszabb damil, a következő kötésem elkezdéséhez, ami ráadásul karácsonyi ajándék lesz majd. Az összes damilomon félbehagyott, félig kész munkák vannak, a rövidre meg mégsem kezdhetek sapkán kívűl semmit.
Hát ezért lett kész... és még így is csak majdnem..... mire rászántam magam a befejezésre, a pikós lekötésnél már láttam nem lesz elég a fonal. Viszont Anett, hozott nekem fonalmát a Barkától, így mégis csak megmenekült ez a drágaság :)))
Szép lett, finom, laza, és majd biztos szeretni is fogom... de nem kárpótolja az én elhagyott kedvencemet, ami a múltheti bálon kiesett a kabátomból :(((


Minta: Holden Shawlette
Fonal: Barka Limonádé Szirén
Tű: Knitpro 3,5-es
Méret:blokkolás után 180*68 cm

Képtelen vagyok színhelyes képeket felrakni ebben az időben, de azt hiszem sokan ismeritek a Barka Limonádét, és a Szirént is :)









Hát ilyen lett. Nektek tetszik?





5 megjegyzés:

Verocs írta...

tetszik!!!!

KicsiKató írta...

kifejezetten megérte a kínlódást, klassz lett!!

GumiPók írta...

Engem a kötés-horgolás nagyon megtanított arra, hogy nem szabad türelmetlennek lenni, pláne nem mérgesnek. Persze van, amikor az ember legszívesebben odavágná az egészet, de annál nagyobb öröm, ha túl vagy rajta, és végre - ha nagy nehezen is, de - sikerült. Én is úgy gondolom, hogy megérte, nagyon szép lett! Még sok ilyet - kevesebb bosszúsággal. :)

King.art írta...

Köszi Lányok! :)

Gumipók, nem is a türelmetlenség volt a fő bajom, hanem mintha úgy éreztem volna, ez a kendő- ezzel a fonallal nem akar engem. De végül megadta magát, szerencsémre :))
Köszi a látogatást.

Melinda írta...

Jajj,Kinga,nagyon tetszik! Érdemes volt a harcot megvívnotok egymással!:) HA nem lesz hosszantartó szerelem köztetek,szívesen befogadom szegényt!:DDD