2009. március 9., hétfő

"Díj eső"

Engem is elért az újabb netes játék. Dominikától 2 díjat is kaptam.
Az egyik:
Hááát, mit mondjak, én nem érzem magam olyan csodás blogolónak, ha több időm lenne, többet kézimunkáznék, de sajna ezer más dolgom is van. Rengeteg csodás blog van a neten, én csupán egy kis pont vagyok benne :)
Mindenesetre köszönöm szépen.
A másik a barátságokról szól.

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

"These blogs are exceedingly charming.These kind bloggers aim to be friends. They are not interested in self-aggrandizement.Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these kind of writers.When you pass this award along please include these guidelines.I am to choose eight friends to share this with"

Nos, azt hiszem ez a 2 játék már eléggé körbefutott a játékosok között. Nem szeretnék megjelölni 8-8 embert, mivel nem igazán tudnék dönteni.
Kettőt csupán azért jelölnék meg, mivel Őket személyesen is ismerem, tudomásom szerint még nem rendelkeznek ezekkel a díjakkal, és nagyon fontosak számomra, nagyon sokat jelent számomra a barátságuk, sokat tanulok Tőlük.
Ők pedig: Jucuu és Timi

2 megjegyzés:

Judit írta...

Köszi nagyon! :)

Pillle írta...

Aranyos vagy! :)