2015. május 20., szerda

Add tovább!

Akarsz-e játszani, mondd....?
Katánál indult a játék, egy kicsit megvariálta a szokásos PIF játékot, de nem baj, így legalább nem zsákbamacskát kaptok :)
Sajnos nem nyertem fonalat tőle, de nem vagyok telhetetlen, mivel nekem gyapjam már van és hát a barátsága is az enyém, szóval, szerintem jobban jártam... :)
Viszont úgy éreztem, hogy attól független, hogy nem nyertem fonalat, tovább viszem a stafétát, mert fontosnak tartom, hogy adni legalább olyan jó, mint kapni.
Remélem, hogy ezzel majd szebbé teszem három ember egy napját, ha megkapják az ajándékukat.

A játék nálam is annyi, kis variálással, hogy vállalom, hogy 3 embernek 1 éven belül sk. fonalat küldök, vagy ha éppen azt jobban szeretné, mert nem köt, horgol, sző és egyebek, de van otthon gyermeke, akkor 1 képeken látható manóbabát készítek neki, választható ruhával és hajjal. :)

Bárki jelentkezhet,annyit kérek csupán, hogy cserébe vigye tovább a játékot valamiképpen, nem kell blogon, és nem kell, hogy saját készítésű dolgokkal lepjünk meg valakit, ha épp nem vagyunk kreatívok.
A lényeg, ami Katánál is, hogy tegyük szebbé valakinek a napját valami kedvességgel egy éven belül. Annak nagyon örülnék azért, ha a 3 nyertes majd valamilyen módon megmutatja mi volt az. :)

Várom a jelentkezőket, nem tudom, mennyien lesznek, de én is inkább sorsolnék, mondjuk legyen a határidő vasárnap este 8 óra :)
Jelentkezni itt, vagy a fb. oldalamon lehet.
Vigyétek a hírt, ha van kedvetek és gyertek játszatok velem :)3 megjegyzés:

vmarty írta...

Én jelentkezem :)! Hú nehéz kérdés... Talán fonal :). Még gondolkozom, hogyan szerezzek örömet, de így hirtelen süti, szappan és/vagy vmi kötött, horgolt dolog jár az eszemben. A célszemélyek esetileg lennének kiválasztva, kinek szerezne örömet az adott dolog alapon.

KicsiKató írta...

ííííííííííííííí, hát megríkatsz csütörtök este? szép, mondhatom... :)))

na de térjünk a lényegre: nagyonnagyonnagyon szeretnék King.Art fonalat (ezt a mondatot másoljuk ki, ha véletlen nem nyerek, remek alap lehet közelgő szülinapomra...) :DDDDDD olyan kis vastagosat, jajj, nagyon szeretnék! :)

hű, a vállalásom... hú, kisminkellek három buli előtt! na mondjuk azt egyébként is megtenném, de most írásba foglalom :) (ez így ér? ezzel kábé visszaadom neked a jóságot..:))

KicsiKató írta...

(na jó, átgondoltam és mivel a PIF lényege pont nem az adok-kapok dolog, így három spontán megajándékozást vállalok egy éven belül:))