2013. június 5., szerda

Metalouse

Jó régen írtam már, lassan is haladok, év vége is van a suliban, vizsgahangversenyek, táncvizsgák, mindez betetőződött egy most már 2 hete a családban lévő  hányós-fosós vírussal, ami hétvégére totál levett engem is lábamról, még most is alig bírom magam vonszolni, enni meg alig tudok. Az előnye csak annyi volt, hogy két nap alatt lement 2 kiló, így elértem a álomcélt :))))

Ezt a kendőt szerettem volna már megmutatni, mert készen van egy ideje, és most nagy kedvenc lett. Amilyen vacak az idő, úgy tűnik még használni is fogom.
Amikor megláttam az eredetit, egy kicsit szivárványos színhatással, rögtön beleszerettem, de mivel hasonló fonalam nem volt itthon, nekikezdtem a kékes Drops Delightból. Hát a fonalról nem tudok jókat mondani, lehet csak én fogtam ki egy rossz szériát, de egyenetlen, szakadt, lifegnek benne a szálak....szóval a minősége nem jött be, viszont a színe nagyon.
Merészen hozzátettem egy kék átmenetes zoknifonalat, szerintem jó lett, nagyon tetszik, jó volt kötni, igaz néha-néha meg kellett szakítanom a kötését, de végre kész és nagyon tetszik :)

Minta: Metalouse
Fonal: Drops delight 10 dkg és valami német zoknifonal 5 dkg :)
Tű:Knitpro 4,5 mm-esEzt a két szépséget pedig ajándékba kaptam, de meg kell mutatnom, mert olyan szépek, és annyira tetszenek, és itt is köszönöm nektek, Erika és Kata. :)


A képek sajnos nem lettek túl jók, de hát az idő sem az :(


1 megjegyzés:

KicsiKató írta...

szép lett!!!

és szívesen :) <3