2015. július 24., péntek

E-könyv bunda

Mióta megkaptam ezt a kedves Kindle-t, tudtam, hogy nem gyári tok fog rákerülni, de szegény így is sokáig puritán hevert :) 
Régóta nézegettem már milyet szeretnék, és a mai napon, amikor az embernek amúgy is felforr az agyvize, nekiugrottam :) 
Mértem, szabtam, varrtam. Épp ideje volt, az utóbbi időben úgyis eléggé kifogytam a kreatív energiákból, de most új erőre kaptam :)
Az egyik kedvenc anyagomat kapta fedlapnak, kombinálva egy kis virágossal :)
Elsőre szerintem egész jó lett, majd lesz még rajta mit finomítani, de nekem így is nagyon tetszik, és végre kapott egy kis színt a lelkem. :)
Persze a fotózás után láttam, hogy kilóg még egy-két cérnaszál, pedig rendesen végignéztem, de hát már a szemem sem a régi :D
A tépőzárral még kezdenem kell valamit, mert nem tetszik, valami más megoldást kell kitalálnom.








2015. július 3., péntek

Babakönyv

Egy kedves ismerős kérésére készült kis unokájának a névnapjára ez a babakönyv. Kicsit hosszabb lett, mint az első, évekkel ezelőtti verzió, mivel megbeszélés után az egyik oldalára a pici lány neve került, a másik oldalára pedig ugyanannyi gyümölcs.
Így a végén lett vagy kétméteres a könyv teljesen kinyitva, nem is nagyon bírtam egyben lefotózni, csak magasból :)
Kicsit féltem, hogy ekkora méretet majd hogy lehet szépen összehajtogatni, de teljesen jól lehetett leporellózni, és a mérete sem zavaró összehajtogatva. Most villant be, hogy kisebb babánál ekkora méret kiságy fejvédőnek is használható, míg nem lapozgat :)

Remélem, a kicsi Saci majd örömét leli benne :)

(A képek telefonnal készültek, így sajnos nem tökéletesek. A második képet, pedig a blogger valamiért csak azért is fejre állítja, pedig eredetiben sem így áll :) )