2015. február 10., kedd

Ajándékok ideje

Az úgy van, hogy van a karácsony ideje, amikor az ember mindig elfoglalt, ezért már néhány éve úgy csináljuk a lányokkal, hogy az év elején összeülünk, és hármunknál akkor jön el az ajándékok ideje.
Aztán van, amikor a sors ezt többszörösen keresztülhúzza. Mint jelen esetben. Betegségek, problémák, mindenféle dolgok. Mindig közbejött valami. Szerintem ennyire későn még sosem ajándékoztunk, de annál nagyobb volt az izgalom, főleg, hogy szülinapos is volt a trióban :)
Annyira jó volt megint beszélgetni, érezni, hogy a barátság milyen nagy kincs. Az ajándék csak a hab volt a tortán. 

Az én ajándékaim saját készítésű szappanjaim voltak, amiket benemezeltem, hogy lassabban fogyjon... :) Viccet félretéve, kíváncsi leszek, valóban van-e haszna is, vagy egyszerűen csak mutatós, majd a lányok beszámolnak róla remélem :)
Mellé pedig kaptak egy-egy könyvjelző virágot, amit aztán végül mindketten a a csuklójukra kötöttek :)







Erikának pedig születésnapja is volt, így készítettem neki egy kis tűtartót és mellé egy gyapjútündért, tavaszi virágokkal.





Miközben készültek, Zorka és Gerda is készített egy-egy tavasz és egy jégvarázs Elza tündért segítséggel. :)




A szépségek, pedig amiket én kaptam:

Erika gyönyörű keresztszemes könyvjelzője és centije, nevem kezdőbetűivel, volt amit már magammal vittem és fel is avattam :)




Katától pedig egy karácsonyi mécsestartót, egy pácolt fa tálcát és egy "Mosolyok borítékolva" című kedves lapot kaptam....hát ebből a mosolyok helyett inkább sírás lett, elnyerve a nyilvános helyen síró nő címét.... de szívmelengetően jó volt olvasni a gondolatokat és olykor mosolyogni, olykor könnyezni rajta...együtt, és nagyon találó és igazán hozzánk passzoló idézeteket talált nekünk.






 Köszönöm szépen ezt a szuper estét és az ajándékokat is. :)