2012. december 30., vasárnap

Karácsonyi utólagos

képekben.....










És mivel a Jézuska kedves volt hozzánk és hozott nekünk egy ilyet is, hát remélem, hogy egyre szebb képek kerülnek majd fel. Mindenesetre próbálkozni fogunk, nem lesz egyszerű nekem, aki a kicsi gyors és egy kattintós gépekhez van szokva.... viszont a lehetőségei máris elvarázsoltak. :))


2012. december 23., vasárnap

Boldog karácsonyt mindenkinek

Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak ezzel a gyapjú angyal sereggel, amelyek még ajándékba készültek.





2012. december 19., szerda

Türkiz boleró

Zorkának elkészült a boleró, amit a türkiz, kézzel font fonalból kötöttem neki. Nehezen találtam hozzá a mintát, mert eleve nem volt sok a fonal, amit kinéztem, az a minta valahogy nem állt a kezemre, így végül megszületett a mostani eredmény.
Féltem, hogy elnyeli a mintát a fonal, de szerencsére nem, és Zorkának is teszik a végeredmény.
Na jó, nekem is :))

Kicsit nehezen hagyta magát fotózni a lány, de azért néhány kép készült.

Minta: Pretty in Misti Shrug
Fonal: kézzel font 100% gyapjú
Kötőtű: 4 mm-es knitpro







Szolgálati közlemény

Biztosan volt, aki már észrevette, hogy a kis oldalsó sávban megjelent egy FB doboz, a King.Art. Igen, ez az én új oldalam, azért hoztam létre, hogy külön válogassam a munkáim, mert már eléggé összekuszálódva láttam, remélem majd így jobban áttekinthető lesz az egész.
A blog természetesen marad, bár a nevét lehet előbb-utóbb átváltoztatom, de itt is és ott is , várlak továbbra is szeretettel Benneteket!