2011. december 13., kedd

Játék Jucinál

Gyertek játszani Jucival egy ilyen gyönyörű rongyi manócskáért.
Aki más színűt szeretne, ne ijedjen meg több féléből lehet választani. Mind olyan gyönyörűek!!!Határidő : december 16. péntek éjfél.

2011. december 7., szerda

Angyalkák serege

Zalán osztályának adventi naptárába készültek ezek az angyalkák, összesen 34 db. Remélem tetszeni fog a gyerekeknek.

Catania fonalból készültek, a minta itt található.2011. december 1., csütörtök

Holden kendő

Végre elkészült a Holden kendőm. Annyit szenvedtem vele, hogy a végén már csak Kínlódás kendőjének hívtam :)
Többször félredobtam, aztán elővettem, állandóan belegubancolódtam a fonalba, ha nem lettek volna a HKK-s lányok, biz'isten abbahagyom, de Vera mindig kibogozta, így köthettem tovább.
Félúton beletört a Knitpro-s tűm, na itt volt az igazi törésvonal, mert olyan mérges lettem, hogy tényleg hosszabb időre sutba vágtam.
Miért menekült meg mégis? Mert nem volt üres damilom, és kellett egy hosszabb damil, a következő kötésem elkezdéséhez, ami ráadásul karácsonyi ajándék lesz majd. Az összes damilomon félbehagyott, félig kész munkák vannak, a rövidre meg mégsem kezdhetek sapkán kívűl semmit.
Hát ezért lett kész... és még így is csak majdnem..... mire rászántam magam a befejezésre, a pikós lekötésnél már láttam nem lesz elég a fonal. Viszont Anett, hozott nekem fonalmát a Barkától, így mégis csak megmenekült ez a drágaság :)))
Szép lett, finom, laza, és majd biztos szeretni is fogom... de nem kárpótolja az én elhagyott kedvencemet, ami a múltheti bálon kiesett a kabátomból :(((


Minta: Holden Shawlette
Fonal: Barka Limonádé Szirén
Tű: Knitpro 3,5-es
Méret:blokkolás után 180*68 cm

Képtelen vagyok színhelyes képeket felrakni ebben az időben, de azt hiszem sokan ismeritek a Barka Limonádét, és a Szirént is :)

Hát ilyen lett. Nektek tetszik?