2010. június 21., hétfő

Közös kötés

A kecskeméti közös kötés tegnap volt, sajnos az idő eléggé elrontotta az indulási kedvem, de mikor odaértünk Timivel, a jó hangulat szerencsére hamar visszahozta :) Szerintem szép számmal összegyűltünk, 10-en voltunk, és külön öröm számomra, hogy volt olyan is, aki nem Kecskemétről jött. Nagyon gyorsan eltelt az idő, annyira jól éreztem magam. Köszönöm KicsiKatónak a csodás szitakötőt, és a tombolanyereményemet is, ami bár sajnos nem a Barka fonal, de egy hasonlóan szép színárnyalatú zoknifonal.És akik még velünk voltak( remélem, nem hagyok ki senkit) Jucuu, a főszervező, Peony, a pestiek főszervezője, Gira, Ariadné, Kangamama, CsipCsilla, És Micuska.(és természetesen most is elfelejtettem előre feltenni a képeket, úgyhogy most majd tologathatom :()

2010. június 6., vasárnap

Közös kötés Kecskeméten is!


Kecskeméten is lesz közös kötés, Jucuu szervezésével. Az ő blogján megtaláljátok a részleteket és ott jelezzétek, ha jönni akar valaki, hogy létszámot tudjanak mondani.
Gyertek, legyünk minél többen!

Nyertem!


Hihetetlen dolog, én is nyertem is Barka Fonal nyereményjátékán! Sosem nyertem még így semmit, igaz nem is sűrűn játszok. Viszont most nagyon örültem, mert annyira szépek a fonalak, és jó minőségűek.
Már akartam tőlük rendelni pamutfonalakat, de mindig visszatartott, hogy van itthon egy csomó fel nem használt( igaz, nem pamut) fonal. Most már tuti rendelek, csak tudjak választani a sok szép árnyalat közül.
Köszönöm itt is a játékot és a nyereményt!